Predstavitev

Podjetje Madizajn Zg. Pirniče d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992, od leta 1994 pa se ukvarjamo predvsem s trgovino na debelo in zastopanjem tujih podjetij na domačem trgu.

Osredotočili smo se predvsem na področja lepilnih, tesnilnih in pritrdilnih sistemov za gradbeništvo. V zadnjem času, pa svojo dejavnost širimo tudi na druga področja.

Sodelujemo le z vrhunskimi, preverjenimi proizvajalci, ki jim je inovativnost in kakovost na prvem mestu.

Dolgoletno sodelovanje z visoko renomiranimi partnerji, se kaže zlasti v visoki prepoznavnosti izdelkov na trgu, ki so postali sinonim za kakovostno delo in vsestransko uporabo.

Sodelujemo tudi z manjšimi poslovnimi partnerji, ki nam dobavljajo različne vrste dopolnilnih proizvodov. Ponudbo izdelkov neprestano, smiselno dopolnjujemo, se prilagajamo gradbenim in ostalim standardom, postavljamo pa tudi nove.

Poleg trženja, distribucije in tehnične podpore svojim kupcem, nam je visoka priuriteta izobraževanje potenciala v branži oz uporabnikov končnih izdelkov. Z različnimi novimi projekti, pa postavljamo nove standarde in merila. Menimo namreč, da je le tako mogoče dvigniti nivo uporabe izdelkov in kakovost izvedbe projektov.

Ciljna skupina naših izdelkov so predvsem partnerji s področij: gradbeništvo; stavbno pohištvo, steklarstvo, krovstvo, parketarstvo, keramičarstvo, fasaderstvo, kovinarstvo; klimatizacija, avtomobilska industrija in področja umetnih mas; gradnja plovil, svetlobnikov, protihrupnih ograj, ipd.

Naši izdelki so na voljo tudi pri vseh večjih prodajalcih gradbenega materiala, barv in lakov, ter tehničnega blaga.

Katalog_Saratoga_SLO-2023

Katalog_CONNECT_SLO

Direktor podjetja

Madizajn Zg. Pirniče d.o.o.
Zg. Pirniče 12 b
1215  Medvode
Tel.: +386 1 3621 342
Fax: + 386 1 3621 343
e-pošta: info@madizajn.si